Light live, Sparkling White

€ 8,25

Beschrijving

Light live, Sparkling White


Land

Duitsland


Vinificatie

Voor deze wijnen worden echte wijnen gebruikt, gemaakt van bekende druiven als cabernet sauvignon en chardonnay. Door een bijzonder productieproces in een splinternieuwe productiefaciliteit in Trier worden deze wijnen ontdaan van alcohol. De gebruikte apparatuur is state-of-the-art. Daarmee wordt er voor gezorgd dat de alcoholvrije wijn zijn fruitige karakter perfect behoudt. Met tot nu toe bestaande technieken was dat niet goed mogelijk. Deze sparkling wordt gemaakt op basis van druiven uit verschillende landen van de Europese Unie, waarbij is gezocht naar kwalitatief uitstekende druiven. Voor deze wijn eerst gewoon een witte wijn gemaakt, en daarna wordt de alcohol er uit gehaald. Bij het bottelen wordt koolzuur toegevoegd, om een aangenaam mousserend effect te verkrijgen.


Wijnomschrijving

Deze heerlijke Light live Sparkling White is bleek goud van kleur. Ze smaakt bloemig en open, je proeft peer en rijpe appel, sappig, opwekkende en krachtige mousse, duidelijke zuren, een levendig glas bubbels. De afdronk is licht en fris met een aangenaam licht zoetje


Wijn/spijs

Een heerlijke non-alcoholische drank voor ieder moment van de dag. Lekker als aperitief, bij vleesgerechten of als verfrissend drankje tussendoor.


Serveertemperatuur

8-10 graden